Home / Actual / PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL
sursa captura video youtube

PSD mimează interesul față de copiii din Săcele. Dar creșa promisă este o mare miniciună, iar Primul Ghiozdan este un program propus de PNL

Cu bugetul pe butuci, este jale la PSD, administrația săceleană fiind într-un mare faliment moral.

Promisiunea de a deschide o creșă la Săcele s-a transformat într-o mare minciună, iar semnalul de alarmă a fost tras de opoziție încă din 2019 și 2020.

Ultima rectificare bugetară propusă de pesedistul Virgil Popa aduce numai vești rele sacelenilor.

Au fost retrase de pe lista de investiții pe anul 2021 proiecte extrem de importante, cerute insistent de către locuitorii cartierelor Ștefan cel Mare și Electroprecizia și anunțate cu surle și trâmbițe în campania electorală ca proiecte viabile pentru acest an.

Aceste proiecte sunt transformarea Centrului de Zi în Creșă și transformarea atelierelor de la Școala Gimnazială nr. 4 în sala de sport.

Întâi a picat creșa din Electroprecizia!

În Cartierul Electroprecizia a câștigat Virgil Popa alegerile, cu toate că Ciprian Sterpu – contracandidatul său de la PNL este un copil al acestui cartier, și tot pe cei din acest cartier s-a răzbunat prima dată primarul pesedist.

La început de 2021, în tăcere, ca să nu afle părinții, Primăria Săcele a renunțat la construcția creșei din Electroprecizia. Motivul? Primăria nu a fost în stare să realizeze în timp util studiul de fezabilitate. În plus zona vizata nu putea fi inclusă în ZF ZUM GAL Garcini – Zona Functionala a Zonei Urbana Marginalizata. Detalii AICI!

Știa Virgil Popa că aceasta creșă nu se va face când se plimba prin cartier în 2020 și promitea marea cu sarea? Știa (documentele o demonstrează), dar a ascuns acest detaliu. 

O promisune făcută în 2016, reluată în 2018, 2019 și 2020 … se dovedește a fi o mare minciună a primarului pesedist.

Acum a picat și creșa din Ștefan Cel Mare … cel puțin pentru anul acesta!

Nou rectificare bugetară, votată de PSD și UDMR (dar nu și de PNL) a luat banii necesari acestui obiectiv de investiție. 

Acum creșa din Stefan Cel Mare rămâne o promisiune veșnică și odata cu ea a picat și proiectul transformării atelierelor de la Școala Gimnazială nr. 4 în sala de sport.

Singurii care s-au opus acestei rectificări bugetare strâmbă și neonorantă față de promisiunile făcute au fost consilierii liberali.

Aceștia și-au atras ura lui Virgil Popa, cel care i-a avertizat în ședința pe rand, cu nume și prenume, că vor fi repercursiuni a abținerii lor la acest punct. 

Abținere, pentru cei interesati de detalii … nu vot impotrivă, ci abtinere.

Motivul ipocriziei lui Virgil Popa, programul Primul Ghiozdan propus de PNL la Săcele încă din 2017

Tirada lui Virgil Popa la adresa consilierilor PNL de la Săcele este un alt ofside al pesedistului ce conduce din ce în ce mai tiranic administrația municipiului.

Vezi bine, spune acesta, cei ce s-au abținut la rectificarea bugetară nu și-ar dori ca elevii săceleni să beneficieze de programul Primul Ghiozdan.

Nimic mai fals, evident! Primul Ghiozdan este un program propus chiar de consilierii PNL la Săcele în 2017. 

PSD-istii au luat programul și au făcut ceea ce știu mai bine. Au găsit o firmă de casă care s-a abonat rapid la bugetul localității și acum simte că îi fug încasările din buzunar.

Iata ce spun liberalii prin comunicat de presa:

”Drept urmare, la sfârșitul ședinței ordinare, Virgil Popa a făcut o criză de nervi și i-a atacat verbal pe consilierii liberali.

Chiar și programul Primul Ghiozdan – Proiect inițiat de consilierii locali PNL din mandatul 2016-2020, la nota de fundamentare nu s-a aflat nici o  justificare (număr de rechizite, ce fel de rechizite, câți copii beneficiază).

Din nefericire, sperând că asemenea derapaje vor scăpa neobservate, ing. Virgil Popa, a crezut că are la dispoziție o mașină de vot care să gireze incompetența”.

Asistăm, nu-i așa, la o jenantă tragi-comedie pe banii săcelenilor condusă de PSD și girată de alt partid local.

De neînțeles pentru mulți oameni de bine, dar sancționabil in 2024!

Ce rusine la Săcele! Primarul lasă municipiul fără creșă și fără sala de sport de la Școala 4 și în 2021

 

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia