Home / Actual / Un bărbat din Săcele a fost condamnat definitiv pentru violenţă verbală, injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Un bărbat din Săcele a fost condamnat definitiv pentru violenţă verbală, injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Un bărbat din Săcele a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de doi ani, pentru o faptă de ultraj comisă în urmă cu aproape doi ani.

În luna noiembrie 2016, bărbatul a fost oprit de poliţiştii din Săcele, în timp ce transporta lemne cu o căruţă, iar la verificarea documentelor de transport, s-a constatat că avizul de însoţire a materialului lemnos era expirat.

Când polițiștii l-au luat la întrebări, acesta a devenit violent verbal şi a adresat injurii şi ameninţări cu acte de violenţă.

Polițiștii l-au reținut, atunci, pentru 24 de ore.

Dosarul a fost trimis spre judecare, iar sentinţa a fost dată iniţial de Judecătoria Braşov, în noiembrie 2017, dar a fost atacată cu apel de inculpatul Florin Olescu, astfel, dosarul a ajuns la Curtea de Apel Braşov. Magistraţii au decis, miercuri, să respingă drept nefondat apelul declarat de inculpat.

Pe durata termenului de încercare, inculpatul va avea de frecventat unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi de prestat 60 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Săcele sau în cadrul Primăriei Braşov, potrivit MyTex.

În dosar a fost înregistrată o singură parte vătămată care nu s-a constituit parte civilă în dosar, astfel că inculpatul nu este nevoit să plătească daune.

sursa text: newsbv.ro

Elevii Liceului Teoretic „Zajzoni Rab István” din Săcele participă la concursul național „Örökségünk Őrei” – Gardienii Patrimoniului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply