Home / Actual / Trupa “Alegria” dublu premiata la Ploiesti

Trupa “Alegria” dublu premiata la Ploiesti

alegria 2Trupa de dans “Alegria” din Săcele s-a întors de la concursul “Lebăda de cristal” din Ploieşti cu două premii. Locul I la dans contemporan şi tot Locul I la secţiunea show-dance, o dublă reuşită extraordinară a elevelor pregătite de Anca Popuţoaia, instructoarea secţiei de dans contemporan a Asociatiei Club Sportiv Săcele.

Formată din 13 fete cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, “Alegria” a prezentat la secţiunea Dans Contemporan, un show intitulat “Picuri de ploaie”.

Concursul organizat la teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti s-a bucurat de o prezenţă numeroasă şi puternică din partea mai multor şcoli de balet şi dans din România, inclusiv a unor trupe aparţinând Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti. Această competiţie puternică face cu atât mai valoroasă performanţa obţinută de trupa “Alegria” din Săcele.

Următoare competiţie la care vor participa tinerele dansatoare din oraşul nostru va fi pe data de 24 mai la Bucureşti, în cadrul concursului “Generaţia Mileniului III”.

Persoanele interesate de cursurile de dans organizate de Asociaţia Club Sportiv Săcele şi de o eventuală alăturare în trupa “Alegria” o pot contacta pe Anca Popuţoaia, instructor de dans, în zilele de luni, marti, joi şi vineri între 13.30 şi 18.00 la Clubul Elevilor din Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply