Home / Actual / Rezultate bune pentru saceleni la Slanic Prahova

Rezultate bune pentru saceleni la Slanic Prahova

Cupa Sănătatea de Primăvară la orientare turistică s-a desfăşurat în weekend-ul 29-30 martie şi a oferit în premieră participanţilor din ziua de sâmbătă o cursă în salina de la Slănic Prahova.

orientare sosireŞi oraşul Săcele a fost reprezentat la această competiţie de sportivii C.S. Babarunca, conduşi de Iuliu Dopovecz. Sâmbătă rezultatele au fost foarte bune, cu săcelenii pe podium la diferite categorii precum: Iuliu Dopovecz, locul 3 la Masculin 35;  Iulius Rauchman, locul 3 la Masculin 45;  Ciprian Sterpu şi Ernest Kendi, locurile 1 şi 2 la Open Tehnic; Genţiana Crăciun, la Feminin 45; Ruxandra Maria Dopovecz la Feminin 50; Armin Dogaru la Masculin 21 sau Iuliu Dopovecz SR la categoria Masculin 80.

Ziua de duminică a adus alte rezultate bune, de această dată la etapa a doua, concursul mutându-se în padurea de lângă Cocorăştii-Misli, judeţul Prahova. Iuliu Dopovecz a confirmat rezultatul bun din prima zi, câştigând detaşat a doua probă şi, per ansamblul celor două manşe, fiind declarat câştigător la categoria Masculin 35.

Felicitari tuturor!

Farmacia Precizia

Leave a Reply