Home / Actual / Rezultate bune pentru saceleni la Slanic Prahova

Rezultate bune pentru saceleni la Slanic Prahova

Cupa Sănătatea de Primăvară la orientare turistică s-a desfăşurat în weekend-ul 29-30 martie şi a oferit în premieră participanţilor din ziua de sâmbătă o cursă în salina de la Slănic Prahova.

orientare sosireŞi oraşul Săcele a fost reprezentat la această competiţie de sportivii C.S. Babarunca, conduşi de Iuliu Dopovecz. Sâmbătă rezultatele au fost foarte bune, cu săcelenii pe podium la diferite categorii precum: Iuliu Dopovecz, locul 3 la Masculin 35;  Iulius Rauchman, locul 3 la Masculin 45;  Ciprian Sterpu şi Ernest Kendi, locurile 1 şi 2 la Open Tehnic; Genţiana Crăciun, la Feminin 45; Ruxandra Maria Dopovecz la Feminin 50; Armin Dogaru la Masculin 21 sau Iuliu Dopovecz SR la categoria Masculin 80.

Ziua de duminică a adus alte rezultate bune, de această dată la etapa a doua, concursul mutându-se în padurea de lângă Cocorăştii-Misli, judeţul Prahova. Iuliu Dopovecz a confirmat rezultatul bun din prima zi, câştigând detaşat a doua probă şi, per ansamblul celor două manşe, fiind declarat câştigător la categoria Masculin 35.

Felicitari tuturor!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply