Home / Actual / (Tărlungeni) Lemn confiscat la Carpiniș, vehicule fără RCA și șofer fără permis la Zizin

(Tărlungeni) Lemn confiscat la Carpiniș, vehicule fără RCA și șofer fără permis la Zizin

La data de 3 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov  au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 ani, care transporta cu o autoutilitară cherestea esență rășinoase pe raza localității Cărpiniș, jud. Brașov,  fără a deține aviz de însoțire al mărfii conform prevederilor legale.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep., iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentantului Ocolului Silvic competent.

La aceeași dată, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 43 ani, care conducea un ansamblu de vehicule pe raza localității Zizin, jud. Brașov.

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale ansamblului de vehicule, format din cap-tractor și semiremorcă, cadrele de poliție au constatat faptul că niciunul dintre cele două elemente ce compun ansamblul de vehicule nu are poliță RCA valabilă.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002-Rep. și a fost dispusă măsura complementară a reținerii plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, cât și a celor două certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 58 ani, care conducea un moped pe raza localității Zizin, jud. Brașov.

La verificarea documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

150 de viziere pentru medici au ajuns la Spitalul Municipal Săcele printr-o sponsorizare a celor de la Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia