Home / Actual / 150 de viziere pentru medici au ajuns la Spitalul Municipal Săcele printr-o sponsorizare a celor de la Electroprecizia

150 de viziere pentru medici au ajuns la Spitalul Municipal Săcele printr-o sponsorizare a celor de la Electroprecizia

Electroprecizia susține pe mai multe planuri acțiunile care au ca scop ajutarea comunității locale în lupta împotriva pandemiei de Covid-19.

V-am povestit deja despre implicarea comunitară a companiei săcelene, cea care a decis să susțină costurile pentru 60 de porții de mâncare destinate cadrelor medicale din Spitalul Municipal Săcele. Și asta în fiecare zi! (detalii AICI!)

De aceasta dată, Electroprecizia s-a alăturat proiectului “viziere.ro” oferind suportul financiar pentru achiziția materialelor necesare la realizarea de viziere pentru personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Săcele.

Partenerii locali pentru această acțiune au fost Brandviser Promo si Asociatia Amural.

O altă veste bună este că Spitalul Municipal Săcele își produce în regim intern produsele destinate dezinfecției.

Acești dezinfectanți sunt preparați de farmacistul șef în farmacia proprie, după o reteță recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.

Chiar dacă, la nivelul întregii țări, se resimte lipsa, prețurile acestora au crescut și devine din ce în ce mai greu să achiziționezi, Spitalul Municipal Săcele reușește în continuare să asigure personalului singuranța la locul de muncă.

Electroprecizia oferă 60 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia