Home / Actual / Cifre în scădere! Numărul persoanelor aflate în autoizolare și monitorizate la domiciliu la Săcele a coborât la 145
fotomontaj Saceleanul.ro

Cifre în scădere! Numărul persoanelor aflate în autoizolare și monitorizate la domiciliu la Săcele a coborât la 145

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 145 de persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, o scădere de la ultima raportare oficială cu 24 de persoane.

La nivelul județului Brașov sunt 117 cazuri confirmate de persoane infectate cu virusul Covid – 19, conform raportării Institutului Național de Sănătate Publică.

Până ieri, 1 aprilie, conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, la nivelul județului 184 de persoane se află în carantină, iar 3.467 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.
■ Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Burebista” și Poliția Locală au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.
■ S-au efectuat 3.221 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. Pentru nerespectarea acestor condiții au fost aplicate 5 sancțiuni, în valoare de 11.800 de lei, persoanele respective fiind plasate în carantină instituționalizată.
■ Pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, îndeosebi ale celor privind restricțiile de circulație, polițiștii și jandarmii au aplicat 290 de sancțiuni, în valoare de peste 177.000 lei.
■ Efective de polițiști și jandarmi au însoțit 14 convoaie auto care au tranzitat județul sau spre locațiile de carantinare.
■ Polițiștii brașoveni au verificat un număr de 39 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, sub aspectul respectării prevederilor ordonanțelor militare emise după declararea stării de urgență, aplicându-se două sancțiuni pentru fapte de natură economică, în valoare de 11.500 de lei.

Primăria Săcele îi roagă pe locatarii din blocuri să cumpere clor pentru a îmbiba covorașele montate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia