Home / Actual / Primăria Săcele îi roagă pe locatarii din blocuri să cumpere clor pentru a îmbiba covorașele montate

Primăria Săcele îi roagă pe locatarii din blocuri să cumpere clor pentru a îmbiba covorașele montate

La numai o zi de la anunț, a început și în Săcele acțiunea de montare a covorașelor imbibate cu clor pentru dezinfectarea încălțămintei.

Într-o postare publică, primarul Virgil Popa a declarat că au fost achiziționate covorașe tip mochetă, care vor fi amplasate la intrările în scările de bloc, urmând a fi îmbibate permanent cu soluție dezinfectantă pe bază de clor.

Deasemenea, Primăria Municipiului Săcele este în procedură de achiziție de dispensere pentru gel dezinfectant, care vor fi amplasate la intrarea în fiecare scară de bloc.

Locatarii de la bloc sunt informați prin intermediul unor adrese de faptul că soluția folosită la dezinfectarea scărilor de bloc nu are efecte adverse asupra persoanelor și a animalelor de companie, dar și că timp de 30 de minute după dezinfectare nu trebuie să se circule și nu trebuie aerisită sau ventilată incinta.

Deasemenea, locatarii și asociatiile de proprietari sunt rugați de administrație să cumpere clor pentru a imbiba în zilele următoare aceste preșuri instalate la scările de bloc.

Orarul transportului în comun la Săcele se modifică din nou. Iată noutățile!

Măsuri noi la Săcele! Sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” va deveni spital de campanie

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia