Home / Actual / Măsuri noi la Săcele! Sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” va deveni spital de campanie

Măsuri noi la Săcele! Sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” va deveni spital de campanie

De astăzi, 31 martie 2020, Sala de Sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” va fi amenajată de către Spitalul Municipal Săcele, cu destinația de spital de campanie.

Tot de astăzi se vor asigura spații hoteliere destinate repausului între ture sau gărzi personalului din Spitalul Municipal Săcele, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19 în rândul cadrelor medicale sau a familiilor acestora.

Acesta decizie a fost luată chiar la cererea Spitalului Municipal Săcele, unitate spitalicească ce se află in subordinea Consiliului Local al Municipiului Sacele.

Deasemenea, conducerea Municipiului Sacele va lua toate măsurile necesare pentru dezinfecția scărilor blocurilor de locuințe de pe raza Municipiului Săcele prin amplasarea de preșuri la intrările în scara acestora impregnate cu soluții dezinfectante.

Totodată, periodic se vor dezinfecta casa scărilor și spatiile comune din blocurile de locuințe de pe raza Municipiului Săcele.

Primarul Virgil Popa este nedumerit: “Nu știm dacă putem să utilizăm aceleaşi substanţe ca în spaţiile exterioare”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia