Home / Actual / Electroprecizia oferă 60 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Săcele

Electroprecizia oferă 60 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Săcele

Electroprecizia, principalul agent economic din municipiul Săcele, ajută în aceste momente de criză cauzată de răspândirea coronavirusului. 

Solidară cu eforturile medicilor, conducerea companiei a hotărât să ofere 60 de porții de mâncare pe zi pentru personalul medical de la Spitalul Municipal Săcele pe perioada Stării de Urgență.

Totul este preparat în Săcele, de către partenerul Noblesse, chiar în incinta fostei Cantine Electroprecizia.

Primăria Municipiului Săcele a lansat luni, 30 martie, un apel către agenții economici pentru a dona alimente și alte produse pentru concetățenii noștri care sunt afectați de criză, iar ”Crucea Roșie” filiala Brașov a donat 80 de pachete cu produse alimentare.

Astfel, Electroprecizia și Crucea Roșie sunt primii parteneri ai Primăriei Municipiului Săcele în campania de donații pentru persoanele afectate de criză.

Persoanele care au nevoie de ajutor sunt rugate să apeleze la următoarele numere de telefon disponibile NON STOP: 0268274555, 0752271130 și 0747035179.

Totodată, dacă sunt voluntari care doresc să sprijine acest demers, pot să apeleze aceleași numere de telefon.

Măsuri noi la Săcele! Sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu” va deveni spital de campanie

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia