Home / Actual / Primarul Virgil Popa este nedumerit: “Nu știm dacă putem să utilizăm aceleaşi substanţe ca în spaţiile exterioare”
sursa foto captura Youtube

Primarul Virgil Popa este nedumerit: “Nu știm dacă putem să utilizăm aceleaşi substanţe ca în spaţiile exterioare”

Primarul municipiului Săcele a declarat că în localitate sunt 216 scări în trei cartiere, respectiv Movilei, Ştefan cel Mare şi Electroprecizia, și ca din punct de vedere logistic, dezinfectarea acestora nu ar fi o mare problemă, scrie bzb.ro.

Acesta a spus că un covoraş pentru intrarea în scară costă 25 de lei, un dispenser ajunge la 150 de lei, iar acestor costuri se adaugă și cele cu dezinfectanții.

Totusi, edilul săcelean este nedumerit în privința acestor dezifectări. Virgil Popa a spus că va solicita clarificări la Direcţia de Sănătate Publică în ceea ce priveşte soluţia dezinfectantă pentru scări pentru a se lămuri “dacă putem sau nu să utilizăm aceleaşi substanţe ca în spaţiile exterioare”.

Virgil Popa consideră și că nu va mai putea susţine mult timp costurile pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.

Asta deoarece trebuie să asigure cazarea şi masa medicilor și trebuie să acopere cheltuielile Poliţiei Locale, care, acum, este la dispoziţia Ministerului Afacerilor Interne. 

sursa text bzb.ro

Peste 6,7 milioane lei pentru inchiderea depozitului de deșeuri municipale clasa B Subobrej-Săcele

Restricțiile de circulație COVID-19: 517 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 470.000 lei în județul Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia