Home / Actual / Spitalul de campanie din sala de sport a Liceului Teoretic ”George Moroianu” a fost amenajat

Spitalul de campanie din sala de sport a Liceului Teoretic ”George Moroianu” a fost amenajat

În eventualitatea unui val de infectări cu Covid 19, Spitalul Municipal Săcele a luat măsura de a amenaja un spital de campanie în Săcele.

Sala de sport a Liceului Teoretic ”George Moroianu” a fost transformată într-o astfel de unitate medicală provizorie cu functia de spital de campanie.

Măsura a fost necesară din cauza faptului că unitatea sanitară nu dispune de un număr mare de paturi, iar circuitele medicale existente sunt compatibile desfășurării unei activități medicale pentru patologii non-infecțioase.

Sala de Sport dispune de circuite medicale adecvate desfășurării unui spitalizări de campanie, fiind astfel create în primă fază 50 de paturi care pot deservi potențiali pacienți, iar ulterior se vor monta încă 50 de paturi

Circuitele medicale și amenajarea spațiilor sunt monitorizate de compartimentul de epidemiologie reprezentat de Dr. Daniela Petrescu, medic specialist epidemiologie medicală.

Primăria Săcele îi roagă pe locatarii din blocuri să cumpere clor pentru a îmbiba covorașele montate

150 de viziere pentru medici au ajuns la Spitalul Municipal Săcele printr-o sponsorizare a celor de la Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia