Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele vrea să cumpere un aparat de testare a infecției cu COVID-19
sursa Bio Informatics

Spitalul Municipal Săcele vrea să cumpere un aparat de testare a infecției cu COVID-19

Dacă rectificarea bugetară va fi aprobată de plenul Consiliului Local Săcele 1.700.000 lei vor merge către Spitalul Municipal din localitate.

Din această sumă, 1.000.000 lei vor merge către secțiunea de funcționare, iar 700.000 lei vor fi folosiți pentru a se putea achiziționa un aparat de tip Real Time PCR necesar testării noului coronavirus.

Echipamentul se va livra în maxim 30 de zile și se vor putea efectua teste pentru orice persoană care are simptome specifice acestui virus.

Aparatul Real Time PCR este un echipament pentru cercetare și diagnostic molecular, care poate fi utilizat pentru testarea tuturor tipurilor ADN/ARN virale (inclusiv coronavirus) și bacteriene în vederea unui diagnostic molecular clar, în special în hepatite cronice B,C,D,B+C sau infecții cu virusul HIV.

Administrația de la Săcele consideră că prin achiziția acestui echipament impactul asupra populației va fi unul pozitiv.

Se pregătesc 4000 de pachete! Primarul Virgil Popa vrea să folosească 200.000 lei pentru ajutorarea persoanelor din Gârcini

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia