Home / Actual / 4 persoane în carantină COVID-19 și la Săcele

4 persoane în carantină COVID-19 și la Săcele

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 156 de persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, iar 4 persoane se află în carantină.

Conform comunicatului Grupului de Informare Strategică până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul județului Brașov au fost confirmate un număr de 138 de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Până ieri, 05 aprilie, în județul Brașov, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, 240 de persoane se află în carantină, iar 4.046 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Primăria Municipiului Săcele face un apel către cetățenii municipiului care au călătorit recent în zonele cu epidemie de coronavirus sa rămână in izolare la domiciliu și să contacteze autoritățile pentru a putea fi monitorizați și pentru a preveni o eventuală răspândire a virusului.

Persoanele care nu respectă această măsură riscă o amendă de până la 20.000 lei conform prevederilor legale în vigoare.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Cetățenii care doresc informații despre situațiile legate de COVID – 19 pot apela numărul 0800800358. Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Se pregătesc 4000 de pachete! Primarul Virgil Popa vrea să folosească 200.000 lei pentru ajutorarea persoanelor din Gârcini

Angajații Uzinei de Apă Tărlung au fost împărțiți în 2 ture de câte 2 săptămâni și locuiesc acolo

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia