Home / Actual / Se pregătesc 4000 de pachete! Primarul Virgil Popa vrea să folosească 200.000 lei pentru ajutorarea persoanelor din Gârcini

Se pregătesc 4000 de pachete! Primarul Virgil Popa vrea să folosească 200.000 lei pentru ajutorarea persoanelor din Gârcini

După o serie de apeluri către persoanele fizice și juridice din Săcele, primarul Virgil Popa a anunţat că de mai multe zile, din donaţiile unor agenţi economici, zilnic, de la Şcoala Gimnazială nr. 5 sunt distribuite între 30 şi 50 de pachete cu alimente familiilor sărace din Gârcini.

Mai mult decât atât, acesta vrea ca la următoarea rectificare a bugetului local, să aloce suma de 200.000 de lei pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile din acest cartier.

Bani sunt suficienți pentru 4000 de pachete cu alimente de strictă necesitate, cu o valoare de aproximativ 50 lei/pachet”, a anunţat edilul PSD-ist.

Totul deoarece, consideră acesta, libertatea de mişcare a celor din cartier a fost drastic diminuată, iar locuitorii din Gârcini au devenit vulnerabili în ceea ce priveşte veniturile.

Din acest motiv conducerea Primăriei Municipiului Săcele încearcă să „compenseze pierderile”.

Primarul Virgil Popa a mai afirmat că „până acum situaţia a fost ţinută sub control. Oamenii stau acasă, iar cei întorşi din străinătate sunt în izolare sau în carantină, în funcţie de ţara de unde au venit”.

sursa bzb.ro

Angajații Uzinei de Apă Tărlung au fost împărțiți în 2 ture de câte 2 săptămâni și locuiesc acolo

150 de viziere pentru medici au ajuns la Spitalul Municipal Săcele printr-o sponsorizare a celor de la Electroprecizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia