Home / Actual / Surpriza noastra pentru saceleni de Mos Nicolae

Surpriza noastra pentru saceleni de Mos Nicolae

Echipa Saceleanul.Ro şi Update Săcelean pregătesc încă o surpriză săcelenilor acum la sfârşit de an. În ajun de Moş Nicolae îi vom aduce la Săcele pe membrii teatrului Andrei Mureşanu din Sfîntu Gheorghe, cei care ne-au încantat în vară prin punerea magistrală în scenă a piesei “Operele complete ale lui William Shakespeare”.

poza 2 “Împreună” este o piesă nouă care a avut premiera absolută în Sfîntu Gheorghe pe 18 noiembrie, şi este scrisă de Petronela Rotar, o cunoscută jurnalistă şi scriitoare din Braşov, una din cele mai “proaspete” apariţii în peisajul cultural local şi naţional cu două cărţi lansate în acest an şi această primă piesă care a văzut lumina reflectoarelor. “Împreună” este o comedie noir plină de substanţă ce îi va emoţiona profund pe spectatori, îi va face să rezoneze, să găsească similitudini dintre viața lor și destinele tragi-comice ale personajelor.

“Nu pot trai fără tine” nu înseamnă neapărat “Te iubesc”. Alegem să ne trăim propria existenţă “alături” de cei din jur sau “depinzând”, parazitându-le existenţa. E o chestiune de alegere. Aceasta este tema de la care am pornit această construcţie scenică.                                                                                                 – Mirela Bucur – regizor

Din distribuţie fac parte Daniel Rizea, Mona Codreanu, Alexandrina Ioana Costea şi Sergiu Aliuş.

“Împreună” se va juca pe scena sălii de spectacole a liceului “Victor Jinga” vineri 5 decembrie de la orele 19:00, preţul unei invitaţii fiind 12 lei.

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactaţi la nr 0734.09.19.29.

Farmacia Precizia

Leave a Reply