Home / Actual / Surpriza noastra pentru saceleni de Mos Nicolae

Surpriza noastra pentru saceleni de Mos Nicolae

Echipa Saceleanul.Ro şi Update Săcelean pregătesc încă o surpriză săcelenilor acum la sfârşit de an. În ajun de Moş Nicolae îi vom aduce la Săcele pe membrii teatrului Andrei Mureşanu din Sfîntu Gheorghe, cei care ne-au încantat în vară prin punerea magistrală în scenă a piesei “Operele complete ale lui William Shakespeare”.

poza 2 “Împreună” este o piesă nouă care a avut premiera absolută în Sfîntu Gheorghe pe 18 noiembrie, şi este scrisă de Petronela Rotar, o cunoscută jurnalistă şi scriitoare din Braşov, una din cele mai “proaspete” apariţii în peisajul cultural local şi naţional cu două cărţi lansate în acest an şi această primă piesă care a văzut lumina reflectoarelor. “Împreună” este o comedie noir plină de substanţă ce îi va emoţiona profund pe spectatori, îi va face să rezoneze, să găsească similitudini dintre viața lor și destinele tragi-comice ale personajelor.

“Nu pot trai fără tine” nu înseamnă neapărat “Te iubesc”. Alegem să ne trăim propria existenţă “alături” de cei din jur sau “depinzând”, parazitându-le existenţa. E o chestiune de alegere. Aceasta este tema de la care am pornit această construcţie scenică.                                                                                                 – Mirela Bucur – regizor

Din distribuţie fac parte Daniel Rizea, Mona Codreanu, Alexandrina Ioana Costea şi Sergiu Aliuş.

“Împreună” se va juca pe scena sălii de spectacole a liceului “Victor Jinga” vineri 5 decembrie de la orele 19:00, preţul unei invitaţii fiind 12 lei.

Pentru rezervări vă rugăm să ne contactaţi la nr 0734.09.19.29.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply