Home / Actual / Terminalul RAT Poienelor a fost dat in folosinta

Terminalul RAT Poienelor a fost dat in folosinta

La sfârşitul săptămânii trecute au fost finalizate lucrările de modernizare la capătul de linie al RAT de pe strada Poienelor. Acesta este cel mai mare terminal modernizat cu fonduri europene la Braşov, are şapte peroane şi o clădire de 336,8 mp, în aceasta fiind amenajate trei birouri pentru activitatea de e-ticketing, dintre care unul şi pentru regia de transport din oraşul nostru.

capat linie_andreipaulfoto_primariabrasov 022„Mă bucur că am reuşit să finalizăm lucrările şi la acest capăt de linie care are o încărcare foarte mare. Putem spune că transportul metropolitan a început acum mulţi ani cu acest capăt de linie, care pe lângă legătura cartierului Astra cu celelalte cartiere, asigură şi legătura cu municipiul Săcele. Acum, atât călătorii din Braşov, cât şi cei din Săcele, vor avea cele mai bune condiţii pentru a utiliza transportul în comun.”  a explicat primarul George Scripcaru.
Terminalul de pe strada Poienelor se întinde pe un teren cu o suprafaţă de 8.377 de metri pătraţi. Au fost amenajate şase peroane pentru autobuze şi unul pentru troleibuze. De asemenea, a fost amenajată o parcare cu o capacitate de 27 locuri de parcare şi alte trei locuri pentru persoanele cu dizabilităţi, precum şi o zonă pentru taxiuri, cu o capacitate de 11 locuri.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply