Home / Actual / Supărat că presa a aflat de combinațiile sale, pesedistul Popa a încercat să mute dosarul ”Camping Dârste” departe de Brașov

Supărat că presa a aflat de combinațiile sale, pesedistul Popa a încercat să mute dosarul ”Camping Dârste” departe de Brașov

Pesedistul Virgil Popa mai pierde un proces!

De acesta data aceasta a încercat să mute dosarul ”Camping Dârste” departe de Brașov, fiind vizibil iritat de faptul ca presa locala si cea judeteana au scos la iveala înca din 2018 combinațiile în care primarul de la Săcele a intrat.

Saceleanul.ro, Litera9.ro sau Newsbv.ro au relatat cu lux de amanunte povestea blocurilor asa zis ‘’turistice’’ ce se ridica pe terenul unde a existat odinioara camping Darste.

Acolo, un investitor s-a apucat să construiască vile pe nivelul de înălțime P+2E+M pe care le numește locuințe turistice, dar pe care le-a scos la vânzare individual prin anunțuri imobiliare. (întreaga poveste AICI!).

Povestea a mers mai departe, locuitorii din zona s-au opus în dezbaterea publică ce a avut acest subiect, iar câțiva dintre ei chiar au dat în judecată Primăria Săcele pentru a opri lucrările. Și au câștigat!

Tactica aleasa de primarul Săcelelui a fost să încerce să mute judecarea acestui caz din Brașov, undeva departe de ochii lumii.

Reprezentantii lui Virgil Popa au argumentat că se încearcă influențarea soluției în acest dosar prin intermediul presei și a unor tulburări publice pe care le crează partea adversă.

De fapt ”tulburările publice” invocate de pesedistul Popa nu sunt altceva decât protestele și obiecțiile săcelenilor din zona Bunloc și Apa Rece deranjați de mirosul de corupție al acestei afaceri cu apartamente și vile ”turistice”.

Însă Curtea de Apel a respins strămutarea procesului pe motive de bănuială legitimă, iar judecata va continua aici, în atenția celor interesați de situația creată de deciziile netransparente ale lui Virgil Popa.

Totuși, până la finalizarea proceselor, opinia publică din Săcele așteaptă cel puțin un răspuns la întrebarea: ”Oare cineva are ceva de câștigat și ce anume? Care este motivul real al susținerii vehemente a acestor investiții nedorite de locuitori pentru că încalcă legea??”

Lovitură sub centură pentru pesedistul Virgil Popa. Instanța demască ilegalitățile din Camping Dârste?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia