Home / Actual / Bărbat din Alba prins băut la volan în Tărlungeni

Bărbat din Alba prins băut la volan în Tărlungeni

La data de 18 august 2020, în jurul orei 18.06, polițiști din cadrul Postului de Poliție Tărlungeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza de competență.

În fapt, un bărbat în vârstă de 39 ani din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mihai Eminescu din localitatea Tărlungeni a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat un autoturism staționat.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,30 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(Tărlungeni) Linia 34B a RAT Brașov va asigura legătura între cartierul ”Izvor” și Livada Poștei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia