Home / Actual / Încă un pas mic a fost făcut spre modernizarea drumului Câmpina-Valea Doftanei-Săcele

Încă un pas mic a fost făcut spre modernizarea drumului Câmpina-Valea Doftanei-Săcele

Propus de ani buni de autorităţile din Brașov și Prahova, pentru a lega cele două județe şi a crea o alternativă la DN1, proiectul pentru drumul Câmpina-Valea Doftanei-Săcele a fost preluat de autorităţile centrale, care, pentru prima oară după foarte multă vreme, au început să şi facă ceva.

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a trimis la Brașov un reprezentant pentru a semna contractul care vizează reabilitarea drumului de pe Valea Doftanei, a anunțat Adrian Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov, potrivit monitorulexpres.ro.

Este vorba despre amplasamentul drumului judeţean DJ102I Săcele – Brădet – Câmpina, pe care se va amenaja viitorul drum de legătură cu judeţul Prahova. Drumul a fost predat în folosință gratuită către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Acest drum este menit să devină o alternativă pentru drumul naţional DN1 de pe Valea Prahovei şi pentru DN1A (Cheia), care se transformă în fiecare weekend în artere aglomerate.

Lungimea totală a drumului este de aproximativ 24 de kilometri. Pe teritoriul judeţului Braşov, DJ102I are 13,6 kilometri şi în prezent se prezintă sub forma unui drum pietruit.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode a anunțat că drumul Săcele – Valea Doftanei – Câmpina se va realiza anul viitor.

O tânără de 14 ani din Săcele a fost prinsă de Poliție la volan în Poiana Brașov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia