Home / Actual / Lovitură sub centură pentru pesedistul Virgil Popa. Instanța demască ilegalitățile din Camping Dârste?
foto google maps

Lovitură sub centură pentru pesedistul Virgil Popa. Instanța demască ilegalitățile din Camping Dârste?

Curtea de Apel a admis cererea formulată de reclamanţii D.A.E şi P.S în contradictoriu cu pârâţii Primarul Municipiului Săcele şi GR MONTANA INVEST SRL și a dispus suspendarea executării autorizaţiei de construire nr. 15/18.02.2020 emisă în beneficiul pârâtei GR MONTANA INVEST SRL până la pronunţarea instanţei de fond.

Este vorba de celebrul caz local al unei companii ce construiește blocuri tip vilă în zona Camping Dârste și asupra căreia există suspiciunea rezonabilă că ar fi fost favorizată de actele administrative emise de Primărie și semnate de Virgil Popa. (detalii AICI!)

De la suspiciune, la tribunal a fost doar un pas. Câștigat de cetățeni!

Atât de mare a fost suspiciunea și dorința de oprire a acestor abuzuri (așa cum sunt considerate de locuitorii din zonă) încât câțiva dintre ei s-au adresat instanței.

Principala luptă a săcelenilor din zona Bolnoc este chiar împotriva Primăriei Săcele al cărei abuz a fost stopat de Curtea de Apel Brașov pe 5 august 2020, prin soluția de suspendare a efectelor autorizației de construire emisă abuziv în favoarea Sc GR Montana Invest SRL.

Av. Muller Kuti Iulia spune despre constructor că ar fi fost favorizat de Primăria Săcele să construiască blocuri într-o zona cu interdicție expresă de construire a unor astfel de locuințe.

Deasemenea, aceasta a mai declarat și că are deja pe rol înregistrate încă 2 procese împotriva Primăriei Săcele, precum și 3 proceduri prealabile împotriva aceleiași administrații care încearcă în fel și chip să autorizeze construcții de mari dimensiuni în Bolnoc, deși sunt înregistrate la Primăria Săcele peste 300 opoziții.

”Lupta cu abuzurile săvârșite de pesedistul Virgil Popa la Săcele continuă”, spune Av. Muller Kuti Iulia.

Continuă ”Primul ghiozdan”, un program propus prima dată de PNL la Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia