Home / Actual / Servicii Săcelene vrea să cumpere cu 13.950 Euro un microbuz pentru cursa de noapte

Servicii Săcelene vrea să cumpere cu 13.950 Euro un microbuz pentru cursa de noapte

Costurile operaţionale mari ale cursei de noapte i-au determinat pe cei din managementul SC Servicii Săcelene SRL să propună achiziţionarea unui microbuz.

Acesta este un second hand marca Renault Mercedes 616 City, din 2005, cu 29 de locuri (17 jos şi 12 în picioare) ce are 290.000 de kilometrii şi va costa în jur de 13.950 Euro inclusiv TVA. (precum cel din fotografia de mai sus)

Cu acest microbuz cei de la Servicii Săcelene îşi propun să efectueze cursele de noapte pe traseul Săcele-Brasov, cele spre Brădet, dar şi alte curse speciale.

Conform explicaţiilor, odată achiziţionat şi introdus în trafic acest microbuz, în 13 luni se va amortiza achiziţia prin reducerea pierderilor.

De menţionat că Servicii Săcelene nu are fonduri pentru aceast obiectiv, Consiliul Local Săcele aprobând o injecţie de capital, printr-o majorarea a aportului propriu.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply