Home / Actual / Servicii de dezinsecție la Săcele – pe 7 iulie

Servicii de dezinsecție la Săcele – pe 7 iulie

In atenția cetățenilor și a proprietarilor de albine din Săcele!

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL va efectua vineri, 7 iulie, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Serviciile au fost inițial programate în perioada 21-30 iunie, dar au fost amânate din cauza vremii.

Substanțele folosite vor fi K-OTHRINE Profi EC 250 (pt spațiile exterioare, timp de acțiune până la 60 de zile) și K-OTHRINE WG 250 (pt spațiile interioare, timp de acțiune până la 84 de zile).

Produsele se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și fac parte din grupa III de toxicitate. Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

În acest sens facem apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, rugăm apicultorii din municipiu să ia toate măsurile necesare în data de 7 iulie pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply