Home / Actual / Șofer băut s-a izbit cu mașina de zid

Șofer băut s-a izbit cu mașina de zid

Luni 3 iulie, în jurul orelor 20.30, un bărbat de 29 ani care conducea un autoturism pe DJ 103B, pe raza localității Tărlungeni, dinspre Săcele spre Tărlungeni, când a ajuns la intersecția cu DJ 103A, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de gardul din beton ce împrejmuiește sediul unei societăți comerciale.

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a unui pasager de 19 ani din autoturism, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Farmacia Precizia

Leave a Reply