Home / Actual / Săcele: După ce și-a agresat fizic soția, un bărbat a ajuns 30 de zile în arest. Acum are și interdicție de a se apropia de victimă

Săcele: După ce și-a agresat fizic soția, un bărbat a ajuns 30 de zile în arest. Acum are și interdicție de a se apropia de victimă

În cursul zilei de luni, 23 octombrie, poliţiştii din Săcele au fost sesizaţi de către o persoană care semnala faptul că într-o familie există stare de conflict creată de un bărbat, care îşi agresează fizic soţia.

Faţă de cele sesizate, oamenii legii s-au deplasat la adresa indicată şi l-au identificat în locuinţă pe bărbatul presupus agresor ce se afla sub influenţa alcoolului, spune bzb.ro

„Acesta, din motive familiale, dar şi a unei stări de gelozie, şi-ar fi agresat fizic soţia şi ar fi ameninţat-o cu acte acte de violenţă, ceea ce a dus ca crearea unei stări de temere asupra femeii”, a precizat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Astfel, în baza celor constatate la faţa locului, a audierilor efectuate şi a faptului că exista un risc iminent de pericol, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provozoriu şi au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţări.

De asemenea, în cauză poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore şi introducerea sa în Arestul IPJ Braşov, de unde a fost preluat şi prezentat de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt în curs.

Pe DN1, la ieșirea din Săcele. Incident rutier soldat cu pagube materiale însemnate! – Saceleanul

Caz ciudat cu un bărbat din Săcele: Alcool + Gelozie = Trupe Speciale + Psihiatrie – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia