Home / Actual / Pe DN1, la ieșirea din Săcele. Incident rutier soldat cu pagube materiale însemnate!

Pe DN1, la ieșirea din Săcele. Incident rutier soldat cu pagube materiale însemnate!

Ieri dimineață – n.r 23 octombrie, în jurul orei 07.30, a avut loc un accident rutier, pe DN1, la ieșirea din municipiul Brașov către București, pe raza administrativă a mun. Săcele.

În eveniment au fost implicate 2 autovehicule, din care au rezultat doar pagube materiale.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție Rutieră pentru a cerceta modul în care s-a produs accidentul rutier, iar după testarea conducătorilor auto din punct de vedere al consumului de alcool s-a stabilit că unul dintre aceștia, un bărbat de 62 de ani, avea o alcoolemie de 1,16 mg/l în aerul expirat.

Ca urmare a acestei valori înregistrate conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii înfractiunii de “conducere a unui vehicul sub influența alcoolului ori a altor substanțe”, dosar aflat în coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Oprit de Poliție pe strada Toamnei în Săcele, un șofer s-a mutat pe bancheta din spate. Polițiștii au aflat rapid și de ce! – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia