Home / Actual / Oprit de Poliție pe strada Toamnei în Săcele, un șofer s-a mutat pe bancheta din spate. Polițiștii au aflat rapid și de ce!

Oprit de Poliție pe strada Toamnei în Săcele, un șofer s-a mutat pe bancheta din spate. Polițiștii au aflat rapid și de ce!

🚨CONDUCĂTOR AUTO CERCETAT PENAL DUPĂ CE A CONDUS FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI A REFUZAT SĂ ÎI FIE PRELEVATE MOSTRE BIOLOGICE🚨

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele au întocmit un dosar penal și efectueză verificări după ce un conducător auto s-a mutat pe bancheta din spate după efectuarea semnalului de oprire, în încercarea de a nu se supune controlului efectuat de polițiști.

La data de 22 octombrie a.c., în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii au organizat-o în scopul prevenirii accidentelor rutiere și a depistării conducătorilor auto ce nu respectă normele rutiere, aceștia au efectuat semnal de oprire conducătorului unui autovehicul care circula pe strada Toamnei, din municipiul Săcele.

În timp ce conducătorul autovehiculului efectua manevra de oprire, având o viteză redusă, polițiștii au observat că bărbatul a trecut rapid pe bancheta din spate, iar pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față a trecut la volanul autovehiculului.

După identificarea bărbatului, de 35 de ani, care se aflase inițial la volanul autovehicului, polițiștii au constatat că acesta nu este deținător de permis de conducere, iar pentru că prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, i s-a cerut să se supună efectuării unui test în acest sens, însă l-a refuzat.

De asemenea, conducătorul auto a refuzat să îi fie prelevate mostre pentru determinarea alcoolemiei din organism, motiv pentru care polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dar și pentru infracțiunea de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(VIDEO) Investiție de anvergura în județul Brașov în domeniul HORECA și al evenimentelor de clasă. – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia