Home / Actual / Caz ciudat cu un bărbat din Săcele: Alcool + Gelozie = Trupe Speciale + Psihiatrie

Caz ciudat cu un bărbat din Săcele: Alcool + Gelozie = Trupe Speciale + Psihiatrie

Poliţiştii din judeţul Braşov au intervenit în forţă pentru imobilizarea unui bărbat care şi-a alungat soţia din imobil şi a ameninţat că va incendia locuinţa.

El a fost recalcitrant şi la sosirea poliţiştilor şi ameninţa că se va arunca de la balcon.

Luptătorii SAS au intervenit fără ca cineva să fie rănit.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov au solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale după ce un bărbat, din municipiul Săcele, ar fi ameninţat că va incendia locuinţa.  Astfel, la data de 23 octombrie a.c., poliţiştii din Săcele au primit o sesizare în care se arăta faptul că un bărbat, de 48 de ani, ar fi provocat un scandal în locuinţă, în urma căruia şi-ar fi alungat soţia din imobil”, a transmis, marţi, Poliţia Braşov.

Sursa citată a precizat că neînţelegerile ar fi fost provocate pe fondul consumului de alcool, dar şi a unor crize de gelozie.

”Pentru lămurirea aspectelor semnalate şi pentru restabilirea stării de calm, un echipaj de poliţie s-a deplasat în scurt timp la adresa indicată, unde s-a încercat purtarea unor discuţii cu bărbatul reclamat, însă acesta nu a fost cooperant. Bărbatul ar fi fost recalcitrant şi faţă de echipa de intervenţie şi ar fi ameninţat că va incendia locuinţa sau că se va arunca de la balcon. Întrucât acest comportament violent al bărbatului a creat o stare de pericol atât pentru persoanele aflate în locuinţele învecinate, cât şi pentru starea sa de sănătate, a fost solicitată intervenţia unei echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – Braşov, care a pătruns în locuinţă şi a imobilizat persoana, înainte ca aceasta să întreprindă vreo acţiune, dintre cele cu care ameninţa”, au mai transmis poliţiştii.

După intervenţia poliţiştilor, bărbatul a fost evaluat medical şi condus la o unitate medicală de specialitate, unde a rămas internat.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia