Home / Actual / Joi, ora 17.00, la Centrul Multicultural și Educațional: Filmul documentar ”Unde ești, Adame?” va putea fi vizionat la Săcele

Joi, ora 17.00, la Centrul Multicultural și Educațional: Filmul documentar ”Unde ești, Adame?” va putea fi vizionat la Săcele

Filmul documentar „Unde ești, Adame?” a fost lansat în 20 de țări și subtitrat în 22 de limbi și a fost selectat pentru proiecție la mai multe festivaluri de film.

Prin grija și efortul Parohiei Ortodoxe Adormirea Maicii Domnului din Satulung, filmul va ajunge și la Săcele.

Proiecția va avea loc joi – 26 octombrie 2023 – de la orele 17.00 la Centrul Multicultural si Educational Săcele, iar cei interesați se pot întâlni și pot intra în dialog cu realizatorii.

Intrarea este liberă, iar donațiile sunt încurajate. 

Documentarul „Unde ești, Adame?” despre viața în mănăstirea athonită Dochiaru în vremea stăreției Arhim. Grigorie, a avut premiera românească la Palatul Patriarhiei.

„În acest film nu există gândul nostru personal”, spune producătorul, Arhid. Oleksandr Plyska.

Filmul subtitrat în română este pus gratuit la dispoziția comunităților și a sălilor de cinema care îl solicită.

Realizatorii au așteptat timp de șase ani binecuvântarea Starețului Grigorie pentru a face filmul, apoi au filmat timp de patru ani, în zece expediții făcute în Sf. Munte.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia