Home / Actual / Răsturnare de situație în cazul tinerei de 27 de ani, dată dispărută din Săcele de familia ei

Răsturnare de situație în cazul tinerei de 27 de ani, dată dispărută din Săcele de familia ei

Puși pe jar de familia acesteia, polițiștii au găsit-o pe tânăra dată dispărută.

Oamenii legii au fost sesizați la data de 4 februarie 2020, de către mama tinerei, care a declarat faptul că, fiica sa a plecat de la domiciliu la data de 2 februarie 2020, în jurul orei 07.00, și nu a mai revenit.

Pentru ca de atunci ea nu a mai fost văzută, mama tinerei a alertat autoritățile.

“În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Vâlcele, tânăra în vârstă de 27 ani din municipiul Săcele, care a plecat de la domiciliu în data de 02 februarie a.c., a fost identificată pe raza localității Vâlcele, județul Covasna.

Din primele verificări, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, scms. Alina Maria Ivan.

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “Deși serviciile de salubritate NU s-au îmbunătățit deloc, săcelenii vor plăti mai mult pentru gunoi”

Vom avea transport metropolitan! Cu Tărlungeni și Vama Buzăului!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia