Home / Actual / Ați văzut bugetul localității pentru 2020? Dacă aveți obiecții, dezbaterea publică este pe 14 februarie

Ați văzut bugetul localității pentru 2020? Dacă aveți obiecții, dezbaterea publică este pe 14 februarie

În conformitate cu prevederile Legii nr.273/2006 privind finantele publice locale, începând cu data de 31.01.2020, pe site-ul Primăriei Municipiului Săcele şi la avizierul instituţiei sunt afişate următoarele documente:

Locuitorii unitatii administrativ-teritoriale pot depune contesatii privind proiectul de buget in termen de 15 zile de la data publicarii sau afisarii acestuia.

Pana la data de 14 februarie 2020, ora 16, cei interesaţi pot depune, în scris, contestatii, privind documentele menţionate, la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat în P-ţa. Libertăţii nr.17 sau pe adresa de e-mail a instituţiei [email protected].

Acestea se vor formula in scris, continand datele de identificare ale persoanelor care le intocmesc, precum si indicarea punctuala a aspectelor contestate, insotite de motive pertinente, concludente, legale si utile.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică, în data de 14 februarie 2020, orele 12, are loc dezbaterea publica pe Proiectul de Buget pe anul 2020, in Sala de sedinte a Primariei Municipiului Sacele.

Vom avea transport metropolitan! Cu Tărlungeni și Vama Buzăului!

Liberalii continuă demersurile pentru realizarea unei căi rutiere alternative la DN1 prin Săcele-Valea Doftanei-Câmpina

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia