Home / Actual / Consilierii termină mandatul actual cu o … rectificare bugetară

Consilierii termină mandatul actual cu o … rectificare bugetară

sigla 1În loc de o ultimă şedinţă festivă a actualei componente a Consiliului Local Săcele, consilierii s-a trezit pe masă cu o mică rectificare bugetară de aproximativ 460.000 de lei vechi, pe care ar trebui să o voteze înainte de terminarea mandatului.

Aceştia trebuie să aprobe modificarea utilizării, în anul 2016, a excedentului anual al bugetului local rezultat la încheierea exerciţiului financiar pe anul 2015, în suma de 10.305.410,89 lei, după cum urmează:

  • ca sursa de finanţare a secţiunii de dezvoltare, suma de 8.459.800 lei.
  • ca sursa de finanţare pentru programul din Fondul Social European “Fiecare are dreptul la educaţie”, suma de 3780 lei.
  • în vederea acoperirii golurilor de casă provenite din decalajele între veniturile şi cheltuielile secţiunilor de funcţionare şi dezvoltare în anul curent, suma de 1.841.830,89 lei, din care: 841.830,89 lei pentru secţiunea de funcţionare şi 1.000.000 lei pentru secţiunea de dezvoltare

Rectificarea bugetară votată deja în februarie, va fi suplimentata acum astfel încât suma de 460.800 să poată fi acoperită. Aceasti bani se vor folosi printre altele pentru achiziţionarea a doua steme ale municipiului Săcele şi ale României, pentru o centrală de alarmare şi a unui bazin cu o rezervă de apă de 27 metri cubi ( cerere expresă a ISU prin ordin de ministru) pentru Centrul Multicultural sau a unui card de date.

O altă schimbare este trecerea cheltuielilor referitoare la spitalul orăşenesc Săcele la bugetul local, aceasta fiind necesară datorită ForExeBug, un sistem informatic implementat de Ministerul Finanţelor Publice.

In ce partid a plecat primarul Radu Florea Nistor?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply