Home / Actual / Primarul Radu Florea Nistor vrea consilier local … pe lista ALDE Săcele

Primarul Radu Florea Nistor vrea consilier local … pe lista ALDE Săcele

Cu câteva ore înainte de expirarea termenului de depunere a candidaturilor pentru postul de primar şi pentru cele de consilier local, au avut loc mişcări politice şi la Săcele. Cel mai bun exemplu este chiar Radu-Florea Nistor, primarul în exerciţiu al municipiului, care a apărut pe lista de propuneri pentru Consiliul Local din partea ALDE pe poziția a 10-a.

Mai mult, candidatura a şi fost validată de Biroul Electoral Local ceea ce echivalează cu renunţarea acestuia la funcţia de primar, prin pierderea statutului de membru al formaţiunii care l-a susţinut in 2012. Situaţia este cel puţin ciudată, deoarece edilul a afirmat că se va retrage din viaţa politică.

„Până în acest moment nu am primit nicio sesizare din partea partidului din care primarul din Săcele făcea parte şi nici din partea  Unităţii Administrativ Teritoriale din Săcele. Dacă vom primi astfel de sesizări vom acţiona în consecinţă conform  Legii 393/2004- privind statutul aleşilor locali” a declarat prefectul Braşovului, Ciprian Băncilă.

sursa: brasovultau.ro

Citeşte şi despre câţi ani a implinit Săcelele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply