Home / Actual / PNL şi-a lansat candidaţii la Săcele

PNL şi-a lansat candidaţii la Săcele

În cadrul unui eveniment intern, organizat în sala de conferinţe a Complexului Hanul Mureşenilor din Săcele, organizaţia PNL şi-a lansat atât candidatul la primăria municipiului Săcele, Lucian Pascu, cât şi echipa de consilieri pe care o propune pentru săceleni.

Peste 120 de membri PNL, printre care şi Adrian Veştea, primarul oraşului Râşnov şi candidat al liberalilor la şefia Consiliului Judeţean Braşov, Mihail Veştea, copreşedinte al PNL, Aristotel Căncescu sau fostul primar Vasile Laţa au fost alături de Lucian Pascu şi de echipa de consilieri

Adrian Veştea le-a vorbit participanţilor la această lansare despre primii paşi făcuţi în postura de primar al oraşului Râşnov, asemuindu-şi încercarea din 2004 cu cea la care este supus acum Lucian Pascu, candidatul PNL pentru Săcele. Adrian Veştea şi-a exprimat optimismul în ceea ce priveşte şansele acestuia de a deveni edilul şef al municipiului Săcele, reafirmând susţinerea pe care o va acorda administraţiei săcelene după alegerile din 5 iunie.

O surpriză a fost şi prezenţa candidatului independent la primăria Braşov, George Scripcaru, cel care a dorit să spună câteva cuvinte despre campania electorală şi despre felul în care săcelenii percep această candidatură a lui Lucian Pascu, un tânăr “cu ambiţie şi calitate”. De altfel, George Scripcaru şi-a manifestat public simpatia faţă de Lucian Pascu şi într-o emisiune electorală de pe un canal local de televiziune.

Din partea grupului de consilieri propuşi de PNL la Săcele, a vorbit Ciprian Sterpu (al doilea pe lista Partidului Naţional Liberal după Lucian Pascu), acesta menţionând necesitatea unei reforme administrative reale la Săcele ce poate fi făcută pe modelul Râşnov, cu politicieni tineri şi oameni curaţi!

Citeşte aici şi despre aniversarea oraşului Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply