Home / Actual / Primăria caută soluţii pentru realizarea depozitului de lemne la Săcele

Primăria caută soluţii pentru realizarea depozitului de lemne la Săcele

Criza de lemne de foc i-a lovit în această iarnă şi pe locuitorii municipiului Săcele, pe fondul unui sezon rece cu temperaturi mai scăzute decât de obicei, perioada de aşteptare pentru doritori a fost şi de peste 1 lună de zile.

Pentru a preveni o situaţie asemănătoare pe viitor, Primăria Municipiului Săcele doreşte să înfiinţeze un depozit de lemne de foc, de unde populaţia să se aprovizioneze.

De realizarea acestui obiectiv se va ocupa Lucian Pascu, administratorul public al oraşului, în această fază urmând a se identifica terenurile disponibile pentru înfiinţarea depozitului cât mai aproape de zona locuită a Municipiului Săcele.

Preţul lemnului la Săcele pentru anul 2017 a provocat deja dezbateri publice aprinse, existând diferenţe de preţ între ce a cerut Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele şi ce ar dori executivul primăriei. Decizia va fi luată de consilierii locali, cel mai probabil în şedinţa extraordinară ce se anunţă pentru săptămâna viitoare.

Preţul lemnului de foc va fi însă diferit pentru cei ce vor dori să-l achiziţioneze direct de la limita forestieră ca până acum sau din viitorul depozit de lemn de foc, aici urmând a fi adăugate şi costuri suplimentare generate de manipulare şi transport.

 ↓ Citeste mai jos o altă stire interesantă ↓

Poluare cu brânză la Săcele. Săcelele de Constanța!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply