Home / Actual / FC Precizia Săcele: Concluzii la finalul cantonamentului din Mureș

FC Precizia Săcele: Concluzii la finalul cantonamentului din Mureș

FC Precizia Sacele a disputat 2 meciuri amicale in cadrul cantonamentului in care s-au aflat jucatorii cu formatia din Muresul Rusii Munti, echipa aflata pe locul 3 in liga a IV a din judetul Mures. Primul meci a fost castigat de saceleni clar cu 5-0, iar in cea de-a doua partida au fost introdusi mai multi jucatori foarte tineri, respectiv juniori si scorul a fost 4-2 pentru gazdele de la Rusii Munti. De luni s-au reluat antrenamentele la Sacele si urmeaza programat miercuri un meci amical cu divizionara C AFC Harman.

In concluzie, a fost un cantonament reusit in care s-a muncit foarte mult din punct de vedere fizic si tehnic, am beneficiat de conditii foarte bune de cazare, masa si pregatire. Pe aceasta cale conducerea tehnica a echipei si jucatorii doresc sa ii multumeasca domnului presedinte al FC Precizia Sacele, Popa Virgil, Primariei si Consiliului Local Sacele, fara de care nu am fi putut efectua acest cantonament foarte important pentru echipa.

Aurel Bărbuţă, directorul sportiv al FC Precizia Sacele

De luni echipa reia antrenamentele la Sacele,  fiind programat si un meci amical cu divizionara C, AFC Harman.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply