Home / Actual / FC Precizia Săcele a intrat în cantonament lângă Reghin

FC Precizia Săcele a intrat în cantonament lângă Reghin

FC Precizia Săcele şi-a reluat pregătirea în vederea abordării părţii a doua a campionatului cu un lot de 23 de jucători, dintre aceştia jumătate fiind juniori.

În perioada 13-20 februarie, echipa se va afla într-un cantonament în localitatea Morareni (Ruşii Munti), aflată la 20 de kilometrii de Reghin, judeţul Mureş, acolo unde săcelenii vor disputa şi 2 meciuri amicable, cel mai probabil cu Avatul Reghin şi cu o altă reprezentanţă a judeţului Mureş din liga a IV-a.

Pentru partea a doua a campionatului ne propunem o serie de rezultate pozitive, care să ne ducă în clasamentul final pe unul din primele 5 locuri. Acesta este de fapt şi scopul nostru final pentru acest prim sezon de la revenirea echipei în Liga a IV-a, obiectiv stabilit de comun acord cu conducerea administrativă. Lotul este unul care să ne permită din punct de vedere calitativ atingerea acestui obiectiv de perfomantă, singurul aspect ce trebuie îmbunătăţit fiind dublura pe posturi, acolo unde juniorii de la club nu se află la nivelul titularilor.

Lucian Petre – Antrenor FC Precizia Săcele

De altfel, conducerea tehnică a echipei FC Precizia Săcele a declarat că s-au făcut şi primele 2 transferuri: Alexandru Gologan, un mijlocaş de bandă, fost component al A.S. Ştefăneşti şi Cosmin Staicu, mijlocaş central, fost CSS Brasovia.

La nivel de juniori, conducerea tehnică a FC Precizia Săcele priveşte cu încredere spre viitor, primul pas fiind câştigarea seriei braşovene, acolo unde săcelenii domină clasamentul.

Urmează o etapă eliminatoare pentru juniorii săceleni, cand vor intalni o reprezentantă a unui judeţ vecin şi dacă vor trece mai departe, un turneu semifinal ce duce la finala de la Bucureşti.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply