Home / Actual / Consiliul Local Săcele modifică nivelul taxelor şi al impozitelor?

Consiliul Local Săcele modifică nivelul taxelor şi al impozitelor?

Consiliul Local al Municipiului Săcele se intruneşte astăzi, 15.02.2016 orele 16:00, la sediul Primăriei Municipiului Săcele, situat în Piaţa Libertăţii nr. 17,  în sala de şedinte cu următorul Proiect al ordinii de zi (doar punctele despre taxe):

  • Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea H.C.L.  143/05.11.2015 pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2016  în  baza Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, astfel cum a fost modificată și completată prin H.C.L. nr. 23/28.01.2016  – iniţiator PRIMAR NISTOR RADU FLOREA;
  • Proiect de hotărâre pentru aprobarea bugetului local și a bugetului activităților finanțate integral din venituri proprii pe anul 2016 – iniţiator PRIMAR NISTOR RADU  FLOREA;

Dragi saceleni, va rugam sa fiti prezenti la aceasta sedinta pentru a lua la cunostinta direct de la consilierii locali si de la conducerea primariei despre schimbarile produse nivelului taxelor si al impozitelor.

Va asteptam!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Era "frumos" daca aceasta invitatie o faceati dupa sedinta… Chiar nu se putea mai devreme? Credeti ca oamenii cand se intorc de la munca primul lucru "foarte important" pe care il fac este sa rabde de foame pana cand citesc saceleanul.ro?… Pe viitor v-as sugera ca aceste invitatii sa le postati imediat ce aveti informatia despre sedintele CL ca sa dam oamenilor ocazia de a se prezenta informati la aceste sedinte ca sa nu ia de buna orice "gogoasa" servita la tava si cu mult zahar in glas… Dar… mai bine mai tarziu decat niciodata. Va multumesc pentru invitatie!

  2. Buna ziua ,
    La sedinta CL Sacele din 15.02.2016 s-a hotarat ca pentru persoanele fizice coeficientul de impozitare pentru cladiri sa fie redus la minimul de 0.08%, iar valoarea la hectar a terenului intravilan cu destinatie cu constructii sa fie cea minima din Codul Fiscal, respectiv pentru zona B a scazut de la 6700 lei la 4215 lei. Toate bune si frumoase dar nu vad nimic despre acest lucru nici in Saceleanul.ro si nici pe site-ul primarie Municipiului Sacele unde incontinuare la rubrica Cuantumuri impozite si taxe locale valabile pentru 2016 troneaza in continuare HCL nr 143 din 05.11.2015. Oare cate zile trebuie sa treaca ( au trecut deja 10 zile ) ca cineva sa informeze cetatenii despre deciziile luate in 15.02.2016 ?

Leave a Reply