Home / Actual / Cristian Panait se joacă cu nervii PSD-ului la Săcele

Cristian Panait se joacă cu nervii PSD-ului la Săcele

panaitRăsturnare de situație în cazul înlocuirii consilierului Cristian Panait (foto dreapta) din consiliul local de către organizația PSD Săcele, cea cu care acesta se află într-un conflict deschis de peste 2 ani.

Tribunalul Brașov a admis cererea formulată de Panait Bian Cristian și în consecință a dispus supendarea executării Ordinului nr. 62/22.01.2016 emis de Instituția Prefectului Județului Brașov, până la pronunțarea instanței de fond.

Astfel, “cartonașul roșu” ce urma să fie acordat  consilierului Panait, așa cum ne-am exprimat metaforic pe Săceleanul.Ro, nu a mai fost primit de acesta, înlocuirea sa de către PSD Săcele cu Gheorghe Jitaru fiind amânată.

PSD Brașov a încercat din nou să mă “pedepsească” pentru faptul că am refuzat și refuz să mă supun intereselor ale acestui așa-zis partid. Au forțat o dată, abuziv, excluderea mea din Consiliul Local Săcele. Mi-am câștigat dreptatea în instanță și am fost repus în drepturi pe deplin. Nu s-au împăcat cu dreptatea judecătorilor și au încercat aceeași manevră. Prin Ordin al Instituției Prefectului, au forțat din nou excluderea mea din Consiliu. M-am apărat în instanță, iar justiția mi-a făcut, din nou, dreptate. Am rămas consilier local și lucrez, așa cum am făcut și până acum și așa cum am jurat, pentru interesele comunității mele.

Cristian Panait – Consilier local

Farmacia Precizia

Leave a Reply