Home / Actual / Cristian Panait se joacă cu nervii PSD-ului la Săcele

Cristian Panait se joacă cu nervii PSD-ului la Săcele

panaitRăsturnare de situație în cazul înlocuirii consilierului Cristian Panait (foto dreapta) din consiliul local de către organizația PSD Săcele, cea cu care acesta se află într-un conflict deschis de peste 2 ani.

Tribunalul Brașov a admis cererea formulată de Panait Bian Cristian și în consecință a dispus supendarea executării Ordinului nr. 62/22.01.2016 emis de Instituția Prefectului Județului Brașov, până la pronunțarea instanței de fond.

Astfel, “cartonașul roșu” ce urma să fie acordat  consilierului Panait, așa cum ne-am exprimat metaforic pe Săceleanul.Ro, nu a mai fost primit de acesta, înlocuirea sa de către PSD Săcele cu Gheorghe Jitaru fiind amânată.

PSD Brașov a încercat din nou să mă “pedepsească” pentru faptul că am refuzat și refuz să mă supun intereselor ale acestui așa-zis partid. Au forțat o dată, abuziv, excluderea mea din Consiliul Local Săcele. Mi-am câștigat dreptatea în instanță și am fost repus în drepturi pe deplin. Nu s-au împăcat cu dreptatea judecătorilor și au încercat aceeași manevră. Prin Ordin al Instituției Prefectului, au forțat din nou excluderea mea din Consiliu. M-am apărat în instanță, iar justiția mi-a făcut, din nou, dreptate. Am rămas consilier local și lucrez, așa cum am făcut și până acum și așa cum am jurat, pentru interesele comunității mele.

Cristian Panait – Consilier local

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply