Home / Actual / Politikie bolnăvicioasă la Săcele: “Viceprimarul a murit, trăiască viceprimarul!” (partea I)

Politikie bolnăvicioasă la Săcele: “Viceprimarul a murit, trăiască viceprimarul!” (partea I)

Există o vorbă din bătrâni conform căreia “niciodată să nu zici niciodată”, iar această vorbă își găsește în aceste zile o aplicabilitate bolnavicioasă la Săcele, acolo unde iminenta vacantare a postului de viceprimar le-a sucit unora mințile și le-a afectat lucida judecată.

Am scris AICI cum că – pe surse – (încă) viceprimarul Sorin Gâdea a primit “ordin de partid” să vacanteze acest post, fiind promovat pe functia de city manager sau administrator public.

A făcut asta nu fără o oarecare reticență deoarece această “promovare” un om cu experiența sa a resimțit-o la adevarata ei valoare.

Nu era o promovare, ci o retrogradare! Și nu este o rampă, ci un capăt de drum!

“Viceprimarul a murit, trăiască viceprimarul!”

Postul a fost vacantat pentru a fi oferit … lui Géczi Gellért. 

Discuțiile și negocierile dintre Virgil Popa și Géczi Gellért sunt cunoscute, de alfel cei doi nefăcând din asta un mare secret de stat.

Mai mult decât atât, s-au și afișat împreună la evenimentele locale, cea mai controversată astfel de apariție fiind cea din … biserică.

Fostul viceprimar din Săcele și președinte al filialei municipale a UDMR, Géczi Gellért, despre care apropiatii spun că își dorește cu disperare să revină pe fotoliul de vice’, a… mers la biserică unde s-a intalnit evident “accidental” cu primarul PSD din Săcele, Virgil Popa. 

Aceștia au stat umăr la umăr fix în incinta Bisericii Evanghelice Lutherane – Satulung, Joseni din Săcele, într-un moment deosebit pentru enoriașii acestei confesiuni. (foto dreapta). 

Vom continua povestea relației de iubire dintre PSD și UDMR de la Săcele cu partea a II-a

fotomontaj Saceleanul.ro

Aproape de Săcele: Se deschide noul spital Sf. Constantin Pantex, cel mai mare spital privat din România

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia