Home / Actual / Politikie bolnăvicioasă la Săcele: “Viceprimarul a murit, trăiască viceprimarul!” (partea I)

Politikie bolnăvicioasă la Săcele: “Viceprimarul a murit, trăiască viceprimarul!” (partea I)

Există o vorbă din bătrâni conform căreia “niciodată să nu zici niciodată”, iar această vorbă își găsește în aceste zile o aplicabilitate bolnavicioasă la Săcele, acolo unde iminenta vacantare a postului de viceprimar le-a sucit unora mințile și le-a afectat lucida judecată.

Am scris AICI cum că – pe surse – (încă) viceprimarul Sorin Gâdea a primit “ordin de partid” să vacanteze acest post, fiind promovat pe functia de city manager sau administrator public.

A făcut asta nu fără o oarecare reticență deoarece această “promovare” un om cu experiența sa a resimțit-o la adevarata ei valoare.

Nu era o promovare, ci o retrogradare! Și nu este o rampă, ci un capăt de drum!

“Viceprimarul a murit, trăiască viceprimarul!”

Postul a fost vacantat pentru a fi oferit … lui Géczi Gellért. 

Discuțiile și negocierile dintre Virgil Popa și Géczi Gellért sunt cunoscute, de alfel cei doi nefăcând din asta un mare secret de stat.

Mai mult decât atât, s-au și afișat împreună la evenimentele locale, cea mai controversată astfel de apariție fiind cea din … biserică.

Fostul viceprimar din Săcele și președinte al filialei municipale a UDMR, Géczi Gellért, despre care apropiatii spun că își dorește cu disperare să revină pe fotoliul de vice’, a… mers la biserică unde s-a intalnit evident “accidental” cu primarul PSD din Săcele, Virgil Popa. 

Aceștia au stat umăr la umăr fix în incinta Bisericii Evanghelice Lutherane – Satulung, Joseni din Săcele, într-un moment deosebit pentru enoriașii acestei confesiuni. (foto dreapta). 

Vom continua povestea relației de iubire dintre PSD și UDMR de la Săcele cu partea a II-a

fotomontaj Saceleanul.ro

Aproape de Săcele: Se deschide noul spital Sf. Constantin Pantex, cel mai mare spital privat din România

 

 

 

 

Farmacia Precizia