Home / Actual / Domnule primar, de ce sunt terenurile de sport zăvorâte cu lacăte uneori? Faceți să fie asta o excepție, nu o obișnuință

Domnule primar, de ce sunt terenurile de sport zăvorâte cu lacăte uneori? Faceți să fie asta o excepție, nu o obișnuință

Inaugurate cu surle și trâmbițe de către primarul Virgil Popa (am scris AICI despre asta), terenurile de sport din cartierele Ștefan cel Mare și Movilei le oferă și surprize neplăcute săcelenilor dornici de a face sport și mișcare.

De fapt nu terenurile în sine, ci administrația de la Săcele care uneori (așa cum ne-au scris câțiva săceleni) nu respectă programul de folosire a acestora, ales și decis fără consultarea comunității, evident.

În după-amiaza zilei de duminică – 16 iunie – câțiva copii, împreună cu părinții lor, au găsit lacăt pe ușa terenului de sport din Movilei!

Dovada este chiar fotografia de mai sus, trimisă de un părinte care ne-a precizat că de obicei terenul este deschis, dar nu înțelege de aceasta dată de ce a fost ușa zăvorâtă, având în vedere că era un weekend prelungit de sărbătoarea de Rusalii, dar și de faptul că a început vacanța de vară.

Fără a face din acest detaliu un capăt de țară, solicităm primarului Virgil Popa ca aceasta situație să fie o excepție și nu o regulă de acum încolo.

Aproape de Săcele: Se deschide noul spital Sf. Constantin Pantex, cel mai mare spital privat din România

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia