Home / Actual / Terenurile de sport: Săcelenii nu mai au scuze să nu facă mișcare

Terenurile de sport: Săcelenii nu mai au scuze să nu facă mișcare

Terenurile de sport din Movilei și din Ștefan cel Mare sunt gata, ele fiind recepționate și deja testate cu ocazia zilei de 1 iunie.

Aceste mici arene sportive sunt îngrădite cu plasă, sunt acoperite de mocheta ce imită gazonul artificial și au chiar și instalație de nocturnă.

În incinta acestor baze se pot practica următoarele sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei și tenis de câmp, deși suprafața se pretează mai degrabă doar fotbalului, celelalte sporturi fiind văduvite prin calitatea mochetei.

Costul unui teren a fost de 120.560 lei fără TVA cel din Cartierul Movilei și 152.600 lei fără TVA cel din cartierul Ștefan cel Mare, acesta din urma fiind de dimensiuni mai mari.

Primăria mai are în plan și modernizarea “bitumului” din Electroprecizia, teren de sport aflat în curtea liceului Victor Jinga (lângă poarta 1 a Electroprecizia S.A).

Conform informațiilor acesta va fi folosit de elevii liceului și ulterior, după încheierea orelor de program, și de locuitorii din cartier.

După aproape un an, administratia de la Săcele raspunde astfel afirmativ unei solicitări a grupului de consilieri ai PNL ce propunea ca vara, pe perioada vacanței terenurile de sport aflate în incinta școlilor săcelene să fie deschise pentru cei ce doresc să facă mișcare.

Mai multe detalii în știrea de mai jos!

La Brașov se poate, la Săcele NU! Terenurile de sport vor fi deschise copiilor care vor să facă mişcare și în afara orelor de curs.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia