Home / Actual / La Brașov se poate, la Săcele NU! Terenurile de sport vor fi deschise copiilor care vor să facă mişcare și în afara orelor de curs.

La Brașov se poate, la Săcele NU! Terenurile de sport vor fi deschise copiilor care vor să facă mişcare și în afara orelor de curs.

Consiliul Local Braşov va lua în discuţie deschiderea şcolilor şi în afara orelor de curs, astfel încît terenurile de sport să fie deschise copiilor care vor să facă mişcare.

La solicitarea primarului George Scripcaru, comisiile de specialitate ale Consiliului Local Braşov vor analiza un proiect de hotărîre de CL, prin care accesul cetăţenilor la curtea şcolii să fie permis şi în afara orelor de curs, pentru utilizarea terenurilor de sport. 

La Săcele, consilierii PNL au solicitat încă din luna iunie 2018 ca accesul pe terenurile de sport aflate în curtea școlilor și a liceelor să fie liber pe perioada vacanței, dar și după orele de curs. 

Deși în ședința de Consiliu Local primarul Virgil Popa a apreciat ideea ca fiind foarte bună, administrația PSD nu a făcut niciun demers în acest sens, iar pe perioada vacanței de vară terenurile de sport au stat cu lacătul pe ușă.

Rămâne întrebarea firească: De ce la Brașov se poate și la Săcele nu?

Cristian, Bod, Sânpetru şi Ghimbav, primele localităţi care vor fi legate de Braşov prin linii metropolitane de transport

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia