Home / Actual / Aproape de Săcele: Se deschide noul spital Sf. Constantin Pantex, cel mai mare spital privat din România

Aproape de Săcele: Se deschide noul spital Sf. Constantin Pantex, cel mai mare spital privat din România

Astazi se deschide cel mai mare spital privat din România, amplasat pe 3 hectare de pădure, în locul fostului Pantex – zona Darste, la ieșire din Brașov spre Predeal.

Este vorba de Sfantul Constantin, o reputata institutie medicala privata ce activeaza pe piata brasoveana.

In perioada 13-17 iunie va avea loc relocarea sectiilor clinice din sediul de pe Iuliu Maniu 49 in noul sediu de pe Calea Bucuresti 318.

Acesta mutare mult așteptată va perturba activitatea medico-chirurgicală a spitalului o perioadă, operațiile de anverură fiind amanate pe dupa 18 iunie. 

Noul spital Sf Constantin Pantex este cel mai mare spital privat din Romania, situat intr-un cadru natural extraordinar, intr-un parc de 3 hectare de padure.

Este un spital integrat, putand investiga si trata orice afectiune medico-chirurgicala.

Este singurul centru de terapii loco-regionale din Europa de Est(HIPEC, HITOC, PIPAC, ILP) si singurul centru privat de Transplant Renal acreditat din Romania.

De mentionat si noul compartiment de Cardiologie Interventionala cu un angiograf Siemmens de ultima generatie, care va deservi urgentele cardiace majore.

Job la Săcele cu programul de lucru de 3 ore pe zi. Synevo angajează asistent medical generalist (recoltare şi recepţie)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia