Home / Actual / Job la Săcele cu programul de lucru de 3 ore pe zi. Synevo angajează asistent medical generalist (recoltare şi recepţie)

Job la Săcele cu programul de lucru de 3 ore pe zi. Synevo angajează asistent medical generalist (recoltare şi recepţie)

Job la Săcele cu programul de lucru de 3ore pe zi. Synevo angajează asistent medical generalist (recoltare şi recepţie)

Cu o experință de peste 24 de ani, Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 96 de centre de recoltare a probelor biologice, fiind prezenți în 31 de județe și 40 de orașe.

Angajăm Asistent medical generalist (recoltare şi recepţie) pentru centrul de recoltare Synevo Săcele situat în incinta Policlinicii Săcele, Str. Episcop Popeea nr.20, parter, cabinet 4.

Programul de lucru 3 h /zi , luni – vineri 08.00 – 11.00

Suntem deschisi si pentru colaborarea cu 2 persoane care pot acoperi acest program de lucru.

Persoanele interesate ne pot contacta la numarul de telefon 0722 573 620 sau pot trimite cv-ul la adresa de email: [email protected]

www.synevo.ro

Incidente pe traseul către Canionul 7 Scări în weekend. Câțiva turiști au ajuns la spital

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia