Home / Actual / Așa este la Săcele! Unii fac curățenie și alții fac mizerie

Așa este la Săcele! Unii fac curățenie și alții fac mizerie

Mai țineți minte acțiunea Săptămâna Eco Săcele? Am scris și noi prin aprilie despre acești oameni inimoși care ecologizează an de an zone din municipiul nostru.

Fac asta deoarece găsim tot mai multe gunoaie în natură, iar totul este rezultatul unui amestec între lipsa de educație, nepăsare și faptul că nu conștientizăm ce impact negativ au asupra naturii.

Au și reușit să ne scape de 395 saci de gunoi de 120 l stânși de pe dealurile sacelene în cele 7 zile ale evenimentului a câte 2-4 ore/zi.

Dar din păcate, revenind pe traseele curățate au descoperit cu mare dezamăgire că multe gunoaie au revenit.

Nu cu petul, ci cu sacul! 

Fotografiile surprinse atât în zona Poiana Angelescu, dar și 7 Izvoare, arată gradul de nepăsare și de tupeu al celor ce cară în natură saci de moloz și fac asta fără frică de amenzile ce le-ar putea încasa.

Poate îi încurajează și faptul că la Săcele dacă arunci un muc de țigară pe jos amenda minimă este de 2000 de lei, dar dacă arunci saci cu moloz în pădure sau într-o poieniță amenda pornește de la 1500 de lei. Logic, nu?

 

Alianța 2020 USR-PLUS și PNL sunt marii câștigători de la Săcele! Împreună au 50% din voturi!

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia