Home / Actual / Conducere nouă pentru UDMR la Săcele

Conducere nouă pentru UDMR la Săcele

Marți, 28 mai, în cadrul organizației municipale a UDMR Săcele, au avut loc alegeri interne la termen în coformitate cu statutul organizației.

La ședință au luat parte membrii ai organizației locale, reprezentanți ai societății civile, a corpului profesoral, ai cultelor religioase maghiare, a mediului de afaceri, ș.a.m.d.

În cadrul ședinței președintele în exercițiu, Géczi Gellért, a făcut o trecere în revistă a activităților din cei doi ani de mandat de la data ultimelor alegeri, respectiv din mai 2017.

Având în vedere faptul că nu au existat alte propuneri pentru funcția de președinte în afara persoanei președintelul în exercițiu, Géczi Gellért a fost reales în funcția de președinte cu unanimitate de voturi, de data aceasta pentru un mandat de patru ani, având în vedere faptul că între timp s-au modificat prevederile statutare ale organizației în ceea ce privește mandatul președinților organizațiilor locale.

Vicepreședinți au fost aleși dl. Jónás András, fost viceprimar al mun. Săcele, foștii consilieri locali Bálint Károly și Magdó János, respectiv domnul Tóth Sándor și Mátyás Zsombor, secretarul organizației fiind aleasă d-na Csomos Edit.

Alianța 2020 USR-PLUS și PNL sunt marii câștigători de la Săcele! Împreună au 50% din voturi!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia