Home / Actual / Indiferent dacă ai condiții bune sau nu, PSD pregătește taxe și impozite locale mai mari pentru toți românii!

Indiferent dacă ai condiții bune sau nu, PSD pregătește taxe și impozite locale mai mari pentru toți românii!

“Românilor care nu doresc taxe și impozite le propun să meargă în Africa, de exemplu în Madagascar. Acolo nu sunt taxe, nu sunt impozite. Să meargă să locuiască acolo!” 

spune Robert Negoiță – PSD

Acesta, din postura de șef al Asociației Municipiilor din România, a propus majorarea impozitelor pentru case de 3 ori, iar pentru birouri de 6 ori, în timp ce la Ministerul Dezvoltării se redactează un Cod al Finanțelor Publice ce ar urma să fie valabil pentru toate primăriile din țară.

Astfel, conform acestui Cod cotele de impozitare s-ar stabili unitar pentru toata România, indiferent de cât de dezvoltată este zona sau localitatea respectivă.

Mai simplu spus, un locuitor din Săcele ce nu beneficiază nici de canalizare și nici de asfalt ar urma să plătească un impozit egal cu un locuitor dintr-o localitate de rang identic, dar care beneficiază de aceste îmbunătățiri ale infrastructurii.

Mai mult decât atât, Robert Negoiță (PSD) propune ca indicele aplicat peste tot să fie cel maximal!

Mai mult în materialul de mai jos, marca Știrile ProTV!

Sursa video ProTV

Așa arată chintesența atitudinii PSD: nu îți convine cum guvernăm, ești liber să pleci!

Așa arată chintesența atitudinii PSD: nu îți convine cum guvernăm, ești liber să pleci! Dar, plecăm noi sau pleacă ei?!#PSDCiumaRoșie

Publicată de Luptăm Pentru România pe Luni, 18 martie 2019

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia