Home / Actual / Scandal în Gârcini între 2 familii în urma căruia au avut de suferit chiar polițiștii

Scandal în Gârcini între 2 familii în urma căruia au avut de suferit chiar polițiștii

Două familii din Gârcini s-au luat la ceartă în plină stradă chiar în toiul nopții si totul a degenerat într-un scandal de toata frumuseatea.

Poliția a fost sesizată duminică (16.06. 2019), orele 23.04, prin 112, cu privire la un scandal între două familii ce locuiesc în cartier.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat că, pe fondul consumului de alcool, a izbucnit un conflict verbal spontan, care a degenerat cu fapte de loviri sau alte violențe.

În timp ce polițiștii se aflau la fața locului, întrucât membrii familiilor implicate aruncau cu pietre unii către ceilalți, o piatră a lovit luneta autospecialei M.A.I.

Din fericire nu au existat vătămări corporale ale polițiștilor”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice, într-un dosar instrumentat sub coordonarea unui procuror.

Mulți săceleni se plâng de apariția lor. Mare atenție la căpușe!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia