Home / Actual / Hotspot WiFi4EU la Brașov, Mândra sau Vama Buzăului! Pentru că la ei există interes real și se pot mișca rapid!

Hotspot WiFi4EU la Brașov, Mândra sau Vama Buzăului! Pentru că la ei există interes real și se pot mișca rapid!

WiFi4EU este o inițiativă a Uniunii Europene care prevede atribuirea de cupoane în valoare de 15 000 EUR fiecare pentru a acoperi echipamentul și costurile de instalare a unor puncte de acces la internet Wi-Fi în municipalități din Europa.

Deși se afla pe lista localităților eligibile, Municipiul Săcele nu a reusit să acceseze acest ajutor de la UE sub formă de voucher (cupon) deoarece a depus aplicația prea tarziu, metoda de selecție fiind primul venit-primul servit.

Nici măcar lista localităților aflate pe lista de rezervă nu am reușit să o prindem! 

Din județul Brașov au primit vouchere următoarele localități: orașul Ghimbav, municipiul Braşov, Mândra, Şinca Nouă, Vama Buzăului și Drăguș.

Obiectivul inițiativei WiFi4EU este de a oferi cetățenilor și vizitatorilor acces de înaltă calitate la internet în spații publice ale comunităților locale de pe teritoriul Europei.

Inițiativa se bazează pe un sistem simplificat de finanțare prin care municipalitățile transferă cupoanele valorice către societățile care urmează să instaleze hotspoturile.

Municipalitățile care primesc cupoane valorice sunt libere să definească și să își implementeze proiectul de instalare a unei rețele Wi-Fi, în conformitate cu normele aplicabile în materie de achiziții publice.

O oportunitate ratată pentru administrația noastră! 

Scandal în Gârcini între 2 familii în urma căruia au avut de suferit chiar polițiștii

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia